Beste cliënt,

Gelukkig mag ik jou ontvangen, maar omdat het coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Ik wil je vragen om deze goed door te lezen en te respecteren.


Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt.

Kom op tijd voor de afspraak, maar liever niet veel te vroeg.

Kom zoveel mogelijk alleen. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen.

Neem zo min mogelijk spullen mee en stop je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak.

Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep.

Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, armleuningen van de stoelen en het toilet schoongemaakt.

Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan. Ik verwacht dat je altijd contact met mij opneemt indien de situatie veranderd.

Blijft alsjeblieft thuis als jij of een van de gezinsleden symptomen heeft van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht om contact met mij op te nemen om de afspraak te annuleren. Tot nader order worden deze korte termijn annuleringen niet in rekening gebracht.

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van een afspraak ga je akkoord met dit risico.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Welkom!