Kanker raakt. Het moment dat je het nieuws hoort. Het moment dat de behandeling gaat starten. Het moment dat de behandeling klaar is. Op die momenten gaat wellicht van alles als een rollercoaster door je heen.

Een massage of een cranio sessie is een moment voor jou. Alles mag en niets moet.  Aangeraakt worden vanuit zachtheid met als intentie ontspanning. Misschien voel je je eigenlijk helemaal niet zo lekker, je voelt je misselijk, moe, eenzaam…. Juist dan kan een massage of een cranio sessie je ondersteunen en verlichting bieden aan deze klachten. We kunnen praten…of juist niet….

We kijken samen wat jouw wensen zijn en hoe ik je daar het beste bij kan ondersteunen. Uiteraard hou ik rekening met jouw klachten en conditie. Door de opleiding heb ik geleerd over de ziekte, de behandelingen en de bijwerkingen. Ik heb geleerd waar ik rekening mee moet houden en vooral geleerd wat allemaal mogelijk is. Met als doel om jou een superfijn ontspanningsmoment te geven!

Deze specialisatie opleiding heb ik gevolgd bij het instituut massage bij kanker. Daarnaast heb ik de bijscholingsmodule “aanraken bij kanker” bij de Peirsman cranio sacraal academie gevolgd.

Nieuwsgierig of wens je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!