Al lange tijd voelde mijn lijf stijf. Pijn in mijn onderrug, nek en mijn buik zette zich snel op. Ik had zo mijn eigen dingen om te ontspannen en vele therapeuten had ik bezocht, maar steeds lukte het niet ‘echt’ om in die modus te komen. Bij Regien hoopte ik op een aanraking waarmee ik dit wel kon bereiken. Toen ik bij binnenkomst omringd werd door warmte, zacht licht van kaarsen en ze me met een rustige stem vertrouwen toesprak voelde ik me direct op mijn plek.

 

Na de eerste sessie heb ik bijna een week enorme spierpijn gehad. Lopen ging twee dagen moeizaam waardoor ik gedwongen een stap terug moest doen. Ik ervaarde een vrijheid in mijn bekkengebied/onderrug. Bij stress voelde ik dat het hier direct weer vast ging zitten. Zodoende werd ik me bewust van het effect wat spanning kan hebben op je lijf. Tussentijds heeft Regien me telefonisch geholpen om hier mee om te gaan, een balans te vinden tussen lichaam en geest.

 

De volgende sessies was ik bang opnieuw zo’n spierpijn over te houden, maar daarentegen voelde ik nu tijdens de sessie veel meer gebeuren.
Als Regien bijvoorbeeld met mijn schouder bezig was, voelde ik de energie naar beneden stromen en omgekeerd. Tijdens de derde behandeling heb ik verschillende keren angsten ervaren door de energie die loskwam. Hierdoor raakte ik in paniek. Regien stelde me gerust met lieve woorden en gaf me het vertrouwen dat ik ‘dingen’ los mocht laten.

 

Na deze behandeling voelde ik me letterlijk vrij: meer energie, een beter humeur, geen rugklachten en ik kon pijnvrij (lang) staan.
Regien heeft me geholpen om meer zelfverzekerd in het leven te staan en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Haar helende handen kan ik iedereen, jong of oud, aanraden.

 


 

Mijn 2 hooggevoelige jongens lopen door alle prikkels van buitenaf, gevoelens van zichzelf en van andere, die ze over nemen, nog weleens een keer over. Zoals ze het altijd zelf zeggen zit hun hoofd “vol” en ze weten zelf niet hoe ze het weer “leeg” krijgen. Dan weet ik dat het weer tijd is om een afspraak met Regien te maken. Regien helpt ze om weer te ontspannen en dat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Tijdens de sessie valt de jongste bijna altijd in slaap. Onze oudste vraagt elke dag voor het slapen om de “regendruppels”. Dit was een tip van Regien.

 

Onze jongste van nu bijna 5 jaar had toen hij 2 jaar was veel last van enorme driftbuien die weleens langer dan een half uur duurde. Alles wat in zijn buurt kwam moest er aan geloven. Ik kreeg toen een tip om met hem cranio therapie te gaan doen. Na de eerste sessie hadden wij al een compleet ander kind. Die enorme driftbuien zijn er niet meer, natuurlijk wordt hij nog weleens driftig, maar dat zit ook in zijn karakter. Door het lezen van boeken, websites en praten met mensen die meer over hooggevoeligheid weten, kan ik er zelf ook beter mee omgaan. Ik weet niet waar ik nu zou staan zonder cranio therapie. Bedankt Regien!

 


 

Ik ben onlangs met mijn dochter van 8 naar Regien geweest voor 4 sessies. De sessies vonden plaats om de 2 weken. De aanleiding was dat mijn dochter niet lekker in haar vel zat. Ik merkte dat thuis aan haar houding en gedrag, maar ook op school kreeg ik klachten van de juf over haar gedrag wat ik helemaal niet bij mijn dochter vond passen. Thuis hadden we al geprobeerd met strafmaatregelen tot haar door te dringen om hopelijk zo haar gedrag te veranderen. Ook heb ik geprobeerd met haar in gesprek te gaan, maar ik kwam niet echt verder. Ook leverde dit alles totaal geen resultaat op. Ze worstelde, maar we konden er niet achter komen waar de oorzaak lag.

 

Als ouder voel je je dan erg ongelukkig. Je wilt tenslotte toch dat het goed gaat met je kind. Uiteindelijk ben ik bij Regien terecht gekomen. Mijn dochter vond het van te voren wel spannend om te gaan, vandaar dat ik de eerste sessie ook bij haar moest blijven. Ze kon zich echter al gauw aan Regien overgeven en ontspande volledig zodat Regien goed haar werk kon doen. Mijn dochter vertelde dat ze het tijdens de sessie voelde borrelen in haar buik. Na de tijd was ze volledig uitgeput, maar ze heeft er verder geen last van gehad. Ze vertelde me de dag erna zelfs dat ze het heel fijn had gevonden en ze wilde erg graag nog een keer terug. Dat hebben we dus nog 3 x gedaan.

Ze kon zich steeds makkelijker vanaf het begin van de sessie ontspannen waardoor diverse blokkades in haar lichaam goed vrij gemaakt konden worden door Regien. Na 2 maanden (en 4 sessies) hebben wij een heel ander meisje teruggekregen. Heerlijk ontspannen, begripvol en een meisje wat weer haar best doet op school en thuis. Toen ik de juf onlangs vroeg hoe het met mijn dochter ging op school zei ze: “Ik weet niet wat je met haar gedaan hebt, maar het is een compleet ander meisje die ik nu in de klas heb!” (…en dat bedoelde ze zeer positief).

 

Ik kan dit dus iedereen aanraden die niet lekker in zijn/haar vel zit, maar waarvoor het lastig is om precies de oorzaak hiervan te vinden. Geef jezelf (of je kind) een kans om je weer ‘vrij’ te voelen. Voor mij is het onbetaalbaar wat ik ervoor terug heb gekregen! Over een maandje zullen we zeker nog een afspraak plannen voor mijn dochter om na een rustperiode van 2 maanden nog eens te kijken hoe ze in haar vel zit.

 

Wij zijn je erg dankbaar Regien!

Blije mama van een dochter van 8.

 


 

Mijn dochter ging naar Regien toe met de gedachte, het zal mij benieuwen. Ik moest bij haar blijven want ze vond het best spannend. Al gauw was ze erg ontspannen toen ze op de tafel lag. Regien heeft op verschillende plekken ‘gevoeld’ de hele sessie duurde ongeveer 3 kwartier. Toen mijn dochter weer op mocht staan was ze duizelig, erg ontspannen en voldaan. Ze was verbaasd dat ‘dit’ het was.
Regien vertelde dat ze aan de rechterkant van mijn dochter spanning voelde, dat kan kloppen want mijn dochter heeft een ongeluk gehad waarbij de rechterkant van haar lichaam is bezeerd. Ze heeft die nacht onrustig geslapen, maar de volgende ochtend was ze erg vrolijk. Ze ging naar school en heeft aan een vriendinnetje uitgelegd wat Regien gedaan heeft. Ze vond het dus niet raar of vreemd. Toen ze s’ middags thuis kwam vanuit school ging ze bij mij op de bank zitten en vertelde honderd uit… vooral over het ongeluk wat ze nog wist en hoe het voelde. Normaal gesproken heeft ze er moeite mee om het daarover te hebben.

 

Voorheen was mijn dochter een gesloten introvert meisje. Nu is ze vrolijk, gezellig en positief. Ik was bang dat het weg zou gaan en dat mijn dochter weer gesloten zou worden, maar na 2 weken geloof ik dat ze echt aan het veranderen is en dat dit mijn lieve meisje is. Ze merkt zelf ook dat ze beter in het leven staat en dat ze meer plezier heeft. We zijn erg blij met dit resultaat!

Moeder van een tienerdochter

 


 

Tijdens de Cranio Sacraal sessie, had ik het idee dat ik me totaal kon overgeven. Regien gaf mij hierin een vertrouwd gevoel. In het begin was ik te gefocust op mijn ademhaling waardoor deze versnelde. Regien maakte dit bespreekbaar en vroeg aan mij hoe ik me voelde en of ik totaal ontspannen was. Hierdoor voelde ik me vrij te zeggen waar ik aan dacht en waarom ik zo gefocust was op mijn ademhaling. Ik voelde verschillende dingen tijdens de therapie wat onbeschrijfbaar is. Tijdens de therapie kwam mijn zwakke punt (kwaaltje) aan bod. Deze plek begon heftig te kloppen, Regien gaf hierbij aan dat dit normaal is. Ook merkte ik dat hetgeen wat in onbalans was tijdens de sessie weer in evenwicht werd gebracht. Het leek erop of ik begon te schudden. Ik voelde letterlijk de energie die ik tekort kwam door mijn lichaam stromen.

 

Nadat ik thuis kwam van de Cranio sacraal therapie voelde ik me totaal ontspannen. Ik kon ook direct in slaap komen en heb een aaneengesloten nachtrust gehad, terwijl ik normaal 2 keer wakker wordt.

 

Een week na de therapie, voelde ik verschillende dingen. Alles waar ik al last van had leek erger te worden, en “kwaaltjes” waar ik lang geen last meer van had gehad kwam weer de kop opsteken. Hierdoor moest ik echt toegeven aan mijn “kwaaltjes” waardoor ik meer tot mezelf kon komen. Deze “kwaaltjes” zijn weer minder geworden en sommige zijn zelfs “weer” verdwenen. Regien had ook met mij besproken dat dingen tijdelijk “erger” kunnen worden waardoor ik vertrouwen had en me niet ongerust voelde hierover.

 

Voor mij was het erg speciaal en ik ben me ervan bewust dat door deze ene behandeling nog niet alles in balans is, maar het geeft mij wel het gevoel dat ik door meerdere behandelingen in balans kan komen. Regien is niet alleen bezig met haar handen op drukpunten te leggen maar geeft het gevoel echt bezig te zijn me het innerlijke van de mens. Ik krijg dit gevoel doordat Regien een open houding heeft en zich aanpaste aan de behoefte die ik nodig had.

 

Regien hartelijk bedankt!
Monique

 

Een berichtje van de andere kant van de wereld….


“Bijzondere reis! 


Via een vriendin ben ik bij Regien terecht gekomen. Dit was voor mijzelf de eerste ervaring met cranio na het horen van verschillende verhalen. 
De ervaringen tijdens een sessie zijn moeilijk te beschrijven in woorden. Soms krijg je het warm, dan koud, dan tintelingen. Soms voelt je lichaam zwaar. 


Het meest bijzondere moment voor mij, was het wegzakken in mijn onbewuste. Dit voelde als een verademing. Dankzij de sessies van de cranio en de fijne gesprekken met Regien, ben ik dichter bij mezelf gekomen. 


Het was een emotionele, fijne en soms zware reis die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik het besluit heb genomen om letterlijk op reis te gaan. Zo kan ik mezelf nog beter leren kennen en komt een droom uit. 
Vanuit mijn ervaring denk ik dat iedereen gebaat kan zijn met cranio. Het is spannend en dat mag ook, maar het kan je heel veel geven als je er voor open staat. 


Regien dank je wel, 
Ilona”