Ik hanteer een tarief van €70,- per behandeling. De behandeltijd is ongeveer een uur en in dit uur mag jij of je kind de weldaad van cranio sacraal therapie ervaren. Wil jij graag een extra lange sessie? Dan is dit ook mogelijk voor €95,-. Je krijgt dan een sessie van ruim anderhalf uur.

Na de behandeling ontvang je een factuur per e-mail. Je mag het bedrag binnen 14 werkdagen overmaken via de bank. Het is ook mogelijk om de factuur contant af te rekenen.

Het kan zijn dat de cranio sacraal therapie behandeling vergoed wordt door jouw zorgverzekering. De vergoeding is uiteraard afhankelijk van de door jouw afgesloten aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars die mij tot 1 januari 2023 vergoeden kan je terugvinden in de volgende link: de ZorgWijzer.

Aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden. Ik raad aan om altijd in de polisvoorwaarden van de zorgverzekering te kijken of cranio sacraal therapie door de zorgverzekeraar wordt vergoed en of je de juiste aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen hebt. Twijfel je? Neem dan eerst even contact op met je zorgverzekering. Let op: vanaf 1 januari 2023 stap ik uit de registratie. Vanaf 1 januari 2023 zal ik dus niet meer (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de zorgverzekering.

Uiteraard kan het voorkomen dat een afspraak verzet dient te worden. Ik wil je vragen om dit uiterlijk 12 uur voor de afspraak telefonisch of per mail te doen. Dan heb ik nog de mogelijkheid om een andere cliënt op dit tijdstip in te plannen. Helaas komt het voor dat er afspraken worden vergeten, oftewel een “no show” . De behandeltijd die ik voor jou heb gereserveerd wordt volledig doorberekend. Je ontvangt dan een factuur per mail.

Neem contact  op voor het maken van een afspraak.