Ik ben Regien van Gemert-Mengerink, getrouwd met Tim en samen hebben wij drie kinderen.
Mijn eerste ervaring met cranio sacraal therapie, was naar aanleiding van een tip bij de cursus babymassage. Onze middelste dochter had een sterke voorkeurshouding. Al na één cranio sacraal behandeling was het resultaat zichtbaar.

Onze oudste dochter, die al sinds baby-tijd niet lekker in haar vel zat; veel darmproblemen, hoofdbonken en frustratie, heeft inmiddels ook meerdere behandelingen achter de rug. Door de therapie hebben wij haar zien veranderen van een uitgeput meisje met een hoofd vol zorgen, naar een vrolijke, ondeugende en stralende meid!

Deze, maar ook mijn eigen ervaring met cranio sacraal therapie, hebben mij heel diep geraakt. Mijn nieuwsgierigheid naar deze therapie en zijn mogelijkheden werd steeds groter. In januari 2010 heb ik de stap gezet en ben ik gestart met de opleiding cranio sacraal therapie aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie. In oktober 2013 heb ik mijn examens gehaald waarna ik op 4 december 2013 mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen.

Op dit moment combineer ik mijn cranio praktijk met een reguliere baan.  Mijn werkdagen voor de praktijk zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdagavonden en op woensdag overdag.

Je bent van harte welkom!

Regien