Anma massage

Anma is één van de oudste vormen van traditionele Aziatische massage en betekent letterlijk “rust geven met de handen”. Anma is een drukpuntenmassage en bestaat uit drukken, kneden, stretchen en wrijven om het lichaam te stimuleren en zo de gezondheid te herstellen of te onderhouden.

Deze massage heeft een gunstige werking op het hele lichaam, het is ontspannend en verkwikkend! Het stimuleert de bloed-, lymfe- en energiebanen. Verder vermindert het spier- en pijnklachten. De massage is zeer geschikt om even te ontspannen, vooral bij stress en een drukke tijd. Maar uiteraard is het ook heerlijk als je gewoon even wil ontspannen!

Bij deze massage wordt een massagetafel gebruikt en is het gebruikelijk om makkelijk zittende kleding aan te houden.

De Anma massage geef ik op de achterzijde van het lichaam (nek, schouders, rug, armen, handen, heupen, benen en voeten) en duurt ongeveer 30 minuten. De prijs voor deze massage is €30,- incl. btw.

Zowel voor de stoelmassage als de Anma massage is er de volgende contra-indicatie:
De drukpuntmassage is niet geschikt voor als je zwanger bent of een zwangerschapswens hebt.

 

Hoofd massage

Het hoofd is een ideale plek om te masseren. Naast dat er ontzettend veel spieren en zenuwuiteinden op je hoofd zitten, kunnen er ook veel spanningen ophopen. Om juist het hoofd met al haar indrukken te masseren, kan leiden tot een snelle en diepe ontspanning.

Tijdens deze massage word je decolleté, schouders, nek, hoofd en aangezicht gemasseerd. Bij decolleté, schouders en nek wordt gebruikt gemaakt van massageolie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een massagelotion (deze is ook geschikt voor de gevoelige huid).

Een heerlijk verwen moment van ongeveer 30 minuten. De prijs voor deze massage is  €30,- incl. btw.

 

Het is mogelijk om de massages met elkaar te combineren. Laat je verrassen!  Neem gerust contact  op voor meer informatie.

 

Let op: bovenstaande massages komen niet in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar!